Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Gold Rush !!!


Όπως τον 19ο αιώνα οι άντρες έτρεχαν στην Αμερική με τον πυρετό του χρυσού να τους κάνει να ψάχνουν σε βουνά και θάλασσες για το πολύτιμο αυτό μέταλλο, έτσι φέτος οι γυναίκες στολίζονται με χρυσά αξεσουάρ δίνοντας μια πνοή αρχοντιάς στο στυλ τους.
Αν και ήμουν σκεπτική, πιστεύοντας ότι μόνο η μητέρα μου μπορεί να φοράει χρυσά κοσμήματα, τελικά υπέκυψα σ αυτό τον πυρετό  βλέποντας πως κάτι τόσο κλασικό μπορεί να δείξει νεανικό και συνάμα φινετσάτο σε κάθε ηλικία.
Ας δούμε πως μπορούμε να ένταξουμε ένα gold accessory στο ντύσιμό μας...



gold necklace : είναι το πιο συχνό χρυσό κόσμημα που θα δείτε να επιλέγουν οι γυναίκες .
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη και σχέδια, με το πιο σύνηθες το απλό χρυσό περιδέραιο αλλά και ευφάνταστα με καρφιά ή σε σχήμα μεγάλης αλυσίδας (chain necklace).
Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ  μ ένα απλό T-shirt , με τα πουλόβερ και τα πουκάμισά σας δινοντάς τους ένα extra glam. Προτιμήστε τα ρούχα με κλειστή λαιμόκοψη και θα δείτε πόσο όμορφα δείχνει το χρυσό πάνω στο ύφασμα.
Εγω συνδύασα ένα απλό striped shirt με μία vintage   αλυσίδα  για πιο Pin-up look.






















gold ring : βασικά rings γιατί στα δαχτυλίδια η μόδα προστάζει να  φορέσετε πολλά μαζί για να αναδείξετε την πιο rock πλευρά σας. Διαλέξτε απλές χρυσές βέρες που θα περάσετε στα περισσότερα δάχτυλά σας ή και πιο έντονα rings που θα περιέχουν πέτρες σε έντονα χρώματα.












gold watch : σαφώς με τόσο χρυσό κόσμημα στα άκρα μας δεν θα μπορούσε να μείνει παραπονεμένο και το ρολόι μας. Ένα κλασικό ρολόι  με μπρασελέ  ποτέ δεν είναι off fashion και δίνει ένα σοφιστικέ ύφος. Καλύτερο είναι να προτιμήσετε, όπως έκανα και εγω, ένα watch  σε  pink gold απόχρωση που ταιριάζει με όλα ακόμα και εάν δεν το συνδυάσετε με άλλα χρυσά κοσμήματα.






























-τελικά ο χρυσός μας φέρνει πιο  κοντά  και με τη θέρμη του χρώματός  του  μας ανεβάζει τον πυρετό για πιο chic και old Hollywood εμφανίσεις. Εμπρός στο κυνήγι για τα χρυσά στολίδια ή πολύ απλά δανειστείτε αυτά των μεγαλύτερων συγγενικών σας προσώπων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου