Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Golden ladies !!!



Και ναι ήρθε αυτή η εποχή όπου οι κυρίες, εκεί μακριά σε κάτι λόφους του Hollywood, ετοιμάζονται για να περπατήσουν μπροστά από θαυμαστές και φωτογράφους δείχοντας με περίσσια χάρη τα φορέματά τους και αν είναι και τυχερές να κερδίσουν και ένα βραβείο.
Έτσι πριν λίγες μέρες έγινε η 71η τελετή των Golden Globe Awards,  ο προθάλαμος των Oscars, ας δούμε τι στυλ κυριάρχησαν και ποιες ladies πήραν το golden  ticket της προτίμησής μας.






my white lady : γιατί είναι το χρώμα της αθωότητας!
 no ticket : η νικήτρια Jennifer Lawrence με τη λευκή -βάλτε και δύο κορδέλες σαν κολλητική ταινία- Dior τουαλέτα, που ήδη έχουν φτιάξει αστεία βιντεάκια για το πως θα την  αποκτήσετε και εσείς  σε 2 λεπτά.


yes ticket : για την Zooey Dechanel με το νεορομαντικό Oscar de la renta όπως και η dragon lady Emilia Clarke με την ασπρόμαυρη δημιουργία του οίκου Proenza Schouler.



















 
my black lady : γιατί ταιριάζει σ όλες!
yes ticket : στις american horror Emma Roberts και Lilly Rabe με τα άκρως θηλυκά φορέματά τους, στην Uma Therman όπου ο versace πρέπει να χειροκρότησε όταν είδε τη δημιουργία του πάνω της, όπως και στην winner Cate Blancett που παρέδωσε μαθήματα φινέτσας με την Armani δαντέλα της.
























no ticket : στην κατ'άλλα αγαπημένη Julia Roberts που μπερδεύτηκε στο αν θα έπρεπε να πάει στο γραφείο ή στο κόκκινο χαλί και στην Sofia Vergara που κάτω από την τουαλέτα της έστηναν άνετα σκηνή οι πρόσκοποι.




















my red lady : γιατί είναι συνώνυμο τον ερωτισμού!
yes ticket : και μόνο θετικά σχόλια για την νικήτρια Amy Adams και το Gucci dress της ,για την Εmma Watson και το έξυπνο πες με φόρεμα αλλά και παντελόνι του Dior. Αν και πέρασε 12 χρόνια σκλαβιάς η Lupita Nyong έλαμψε με τα υπέροχα μανίκια δημιουργημένα από τον Ralph Lauren αλλά και η Taylor Swift με ένα πιο pin-up style.






















my metallic lady : γιατί είναι της μόδας !
 αν και προσωπικά μου θυμίζει το αλουμινόχαρτο που μου τύλιγε η μαμά το τοστάκι πριν πάω σχολείο.
no ticket : στην Mila Kunis που συνδύασε κάτι από το άστρο της βηθλεέμ και τη discoball στο φόρεμά της και στην Kate Mara που το όλο concept μου θυμίζει κάτι απο alien.



















yes ticket : μόνο στην Naomi Watts γιατί ο Tom Ford κατάφερε να την ντύσει golden chic.


my flower lady : γιατί θα ναι σαν να μπαίνει η άνοιξη!
no ticket : στην Kaley Cuoco  γιατί άλλο η αφηρημένη τέχνη σ ένα πίνακα και άλλο να έχει ξεθωρίασει πάνω στο φόρεμά σου και στην Tina Fey που με το Carolina Herrera μου ρθε να φωνάξω hola hola και να ψάξω να βρω τον ταύρο.



















my other color lady : γιατί αλλιώς θα βαριόμασταν!
yes ticket : στην Reese Witherspoon με τη λιτή τυρκουάζ Calvin Klein τουαλέτα της. γιατί η απλότητα πότε δεν κάνει στυλιστικά λάθη.

no ticket : στην -δεν έχω βαρύτητα- Sandra Bullock που ο συνδυασμός των χρωμάτων όπως και η σατέν υφή μου έκαναν να αναρωτηθώ αν- δεν έχει και γούστο-.



my baby boom lady : γιατί τους χτύπησε την πόρτα ο πελαργός!
no ticket : στην Drew Barrymore που από την πανδαισία λουλουδιών μ έπιασε αλλεργία.



yes ticket : στην Olivia Wilde που μ αυτό το Gucci φόρεμα πολλές εγίναν πράσινες όπως και αυτό και στην Κerry Washington που φόρεσε ό,τι καλύτερο από τον οίκο Balenciaga για να καλύψει κομψά την κοιλίτσα της.



















my golden  man : γιατί κάθε χρόνο ντύνονται το ίδιο και δεν θεωρούνται oldfashion!
Michael fassbender, Jared Leto και Leonardo diCaprio όλοι φοράνε μαύρο κουστόυμι κανείς δεν τους λέει ότι αντέγραψε ο ένας τον άλλον και δείχνουν πάντα cool και καλοντυμένοι. Αδικία της φυσης....





2 σχόλια:

  1. σε εχω κανει tag για βραβειο
    http://mystikoulia.blogspot.gr/
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα σ ευχαριστουμε πολυυ !!! πολυ ωραιες και οι ερωτησειςς που μας εκανες tag <3

      Διαγραφή