Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Oscar 2014(Best & worst dressed)


Γι' άλλη μια χρονιά τα φλας άστραψαν με την ''κάθοδο των μυρίων''  στο κόκκινο χάλι προς τιμήν του χρυσού θείου  Όσκαρ. Ποιες βγήκαν νικήτριες και ποιες έπρεπε να συλληφθούν από την fashion police;






- Το girl on fire-Jennifer Lawrence-φορούσε κόκκινο στράπλες  Dior για να ναι σεταρισμένη με το κόκκινο χαλί. Βέβαια όλοι οι κακοήθεις και ζηλόφθονοι την μάτιασαν αφού ξαναέφαγε τούμπα όπως και πέρσι.Την επόμενη χρονιά θα σου πρότεινα ματάκι!











-Ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, η Lupita Nyong’ο έλαμψε μέσα στην γαλάζια τουαλέτα Prada αρχαιοελληνικής γραμμής. Δήλωσε πως το φόρεμα της θυμίζει  τον ουρανό του Nairobi. Απλά θα ήταν ακόμη καλύτερο το αποτέλεσμα εάν φορούσε ένα pretty bra!









-Η νικήτρια Cate Blanchett μας αποδεικνύει πόσο chic & lady είναι με την nude δημιουργία του Αrmani Prive και τα μοναδικά κοσμήματα Chopard .
Καθόλου Θλιμμένη... Cate με το αγαλματίδιο ανά χείρας!















-Αδυναμία μου μεγάλη (Sandra ) ήσουν για μία ακόμη φορά κούκλα χωρίς να προκαλείς , με την τουαλέτα του  Alexander McQueen . Μπράβο! Μην στενοχωριέσαι που δεν κέρδισες το αγαλματίδιο , ίσως αυτό είναι καλός οιωνός για τα προσωπικά σου!











- H supercute Kate Hudson σκόρπισε απλόχερα λάμψη με το φόρεμα Atelier Versace και πέδιλα Vibe του Jimmy Choo. Tυχεράκια Matt Bellamy!













-Στη λίστα με τις  πιο λαμπερές και καλοντύμενες προστίθεται και το πατριωτάκι Maria Menounos με την λευκή τουαλέτα Johanna Johnson. Kέρδισε extra points κομψότητας με το υπέροχο σινιόν!









  -H Εmma Watson επέλεξε μεταλλιζέ δημιουργία δια χειρός Vera Wang προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα.












-Μetallo ψήφισε και η Jennifer Garner με την τουαλέτα Oscar de la Renta. Tην τσαχπινιά της έδειξε με τα κρόσσια στο κάτω μέρος του φορέματος. Disco girl την αγαπάμε!














-Ψιλοαδιάφορη η Αmy Adams με την μπλέ δημιουργία του οίκου Gucci που την σύνδυασε  με κοσμήματα Tiffany’s.












-Μεγάλη απογοήτευση της βραδιάς η Margot Robbie που αποχώρησε από το club των ξανθών bombshell!Και δεν φτάνει που τα έβαψε μαύρα φόρεσε και καταμαύρη τουαλέτα.
Ούτε γκοθάκι!






 Couples:







-Οι Βrangelina δεν γινόταν να μην τραβήξουν την προσοχή!H Angelina φορούσε δημιουργία του οίκου Ellie Saab με χάντρες και διαφάνεια κάνοντας τον Brad να φουσκώνει από περηφάνεια!












-Mπορεί όλοι ν' ασχολούνται με τους Βrangelina αλλά στα δικά μου μάτια το πιο γλυκό ζευγάρι ήταν η μέλλουσα μανούλα Olivia Wilde με τον αγαπημένο της Sudeikis! Ο έρωτας δεν κρύβεται!!











 -Ο νικητής Matthew σαν σερβιτόρος(why?!) δίπλα στην εντυπωσιακή γυναίκα του Camila Alves . Εύστοχα διάλεξε  τουαλέτα Cabriela Cadena παστέλ απόχρωσης για ν' αναδείξει την εξωτική της ομορφιά !










And the Oscar goes to....
Charlize Theron!













Αν και όλοι μιλούν για την απαστράπτουσα Lupita τουλίπα εγώ ψηψίζω Charlize γιατί υποστήριξε 100% την επιλογή της και είναι γυναικάρα! Η μαύρη δημιουργία του Christian Dior με τo βαθύ  ντεκολτέ μπορούσε να αναδειχθεί μόνο από την Charlize!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου