Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Down to earth !!!

Πάντα από μικρή ηλικία είχαμε τη τάση να φοράμε τα ψηλά παπούτσια των μαμάδων μας θέλοντας να τους μοιάσουμε. Όμως παρόλο που τα ντεφιλέ και η femme fatale μέσα μας προστάζει να φοράμε τα 12ποντά ,στην καθημερινότητα δεν είναι καθόλου βολικά και δεν ταιριάζουν μ όλες τις περιστάσεις.
Επομένως, βγάλτε τα τακούνια σας και φορέστε όμορφα flats για αναδείξετε την πιο girly πλευρά σας!
Ballet lessons :

Οι μπαλαρίνες είναι ένα υπόδημα που πολλές σταρ του κινηματογράφου έχουν φορέσει που αποτελούν επιτομή της κομψότητας  και του στυλ όπως η Audrey Hepburn και η Brigitte Bardot.








black: οι μαύρες μπαλαρίνες είναι κλασικό κομμάτι που πρέπει να έχετε και όπως θα δείτε η Kate Moss τις συνδυάζει με κάθε της ντύσιμο χωρίς κανένα ενδοιασμό.











Beige : το χρώμα του δέρματος δίνει τη δυνατότητα να κινήθουμε χρωματικά όπως θέλουμε με το υπόλοιπο outfit μας. Η Diane Kruger και η Rosie Huntington όπως  φαίνεται το γνωρίζουν καλά.
   Smart tip : μπορείτε να αγοράσετε μπεζ μπαλαρίνες σε συνδυασμό με μαύρο  για ένα
    2 to 1 pair !









pastel : το λευκό και το ροζ κυριαρχούν στην ανοιξιάτικη παλέτα έτσι συμπληρώνουν και τα παπούτσια μας.














Fluo : το catwalk της Diesel  παρουσίασε μια πιο νεανική και τολμηρή τάση δίνοντας έντονα -φλούο χρώματα στα υποδήματα, κάντε το και όλοι θα στρέψουν τα βλεμματά τους προς τα κάτω.













little bit pointy : κι όμως μην σας κάνει εντύπωση αλλά πλέον αρχίζουν τα υποδηματά μας να αποκτούν μια πιο "μυτερή" άποψη όπως είδαμε στον οίκο Erdem.















Oxford univesity :  η Lacoste τα παρουσίασε για την Άνοιξη 2012 και έχουν γίνει πλέον το it shoe. Τα oxford shoes αν και παλαιότερα βλέποντας να τα φοράνε οι μητέρες μας βγάζαμε φλύκταινες  τωρα έχουν επιστρέψει δυναμικά υποστηρίζοντας ακόμα πιο πολύ το ανδρόγυνο  look. Κυρίες που το ένταξαν στην γκαρνταρόμπα τους είναι η  fashionista Sienna Miller.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου