Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Τι φόρεσαν στα ΜΤV Movie Awards?

Πριν από λίγες μέρες έγιναν τα MTV movie awards με πλήθος ηθοποιών,τραγουδιστών και κάθε λογής "wannabe famous" να κατακλύζουν το χώρο όχι μόνο για να ακούσουν τις ζητωκραυγές των πιτσιρικάδων και να δουν αν κέρδισαν το χρυσό ποπ κορν αλλά και για να δείξουν τις πιο in fashion στυλιστικές τους επιλογές !!!







Ladies first
The red ones: αρκετές κυρίες προτίμησαν το φλογερό κόκκινο δίνοντας μια νότα ερωτισμού στο ντύσιμό τους. Η κακιά μητριά Charlize Theron έκλεψε την παράσταση με το Lanvin φόρεμά της ,ενώ την τραγουδίστρια Ciara την  έπιασε ο καύσωνας με dress  Balmain  και βαθύ ντεκολτέ και σκίσιμο στο πλάι.




















The one in white: Οι σιαμαίες Kate Beckinsale και  Jessica Biel επηρεασμένες από την Sci-Fi ταινία που συμπρωταγωνίστησαν  ντύθηκαν στα λευκά θυμίζοντας τα 60's ,ενώ η gossip girl Leighton Meester προτίμησε να "σπάσει" την μονοτονία του άσπρου μ ένα θαλασσί τοπ .



The metalics : οι αδελφές Hilton ντύθηκαν στα γκρι μεταλλιζέ , λίγο  χειμερινό το στυλ τους,  σε αντίθεση με την ηθοποιό Nikki Reed  που προτίμησε τις αποχρώσεις του χρυσού.





















The boldy colorfully : πολλές κυρίες του cinema αποφάσισαν να μην μείνουν στα καθιερωμένα και δοκίμασαν dresses με τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς. Η νικήτρια Kristen Stewart με το κίτρινο-μοβ-γκρι φόρεμά της ,η Μila Kunis με αποχρώσεις του λευκού,πορτοκαλί και μαύρου και η  purply Emma Watson.




The black magic woman : είναι κλασικό, πηγαίνει σ όλες τις γυναίκες και ειδικά όταν έχουμε κάποια extra κιλά μας αδυνατίζει κιόλας, φυσικά αναφέρομαι στο μαύρο.
Εδώ οι παραλλαγές ήταν πολλές : η Jennifer Aniston με δερμάτινο-bad choice-φόρεμα, η vampire diaries Kat Graham με μαύρη τουαλέτα θυμίζοντας περισσότερο όσκαρ παρά βραβεία μουσικού καναλιού. Οι πιο καλοντυμένες Christina Ricci που όπως φαίνεται έχει κάνει συμφωνία με τον God να μην γεράσει ποτέ και η εκκεντρική Elizabeth Banks με φόρμα  Elie Saab .























The black and white lady : η Εmma Stone ανάμεσα στο δίλημμα  λευκό ή μαύρο αποφάσισε να ταιριάξει και τα δύο χρώματα κερδίζοντας τις εντυπώσεις !!!

















Gentelmen in the end  
Εδώ ο μπαξές είχε απ όλα! από το νεανικό στυλ του ανθρώπου αράχνη Andrew Garfiled, στο κλασικό του Chris Hemsworth και του Joseph Gordon-Levitt, στο rock n' roll  του Johnny Depp  φτάνοντας  στο εκκεντρικό και εμετικό παρουσιαστή Russel Brand.







The man champion: και  δεν υπάρχει άλλος από τον τραγουδιστή των LMFAO Red Foo που πραγματικά με έκανε να γελάσω με το animalistic σακάκι του.