Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Bag back to school !!!




Ο Σεπτέμβριος μπήκε για τα καλά, ο καιρός δρόσισε και μαζί μ όλα αυτά ξεκίνησαν και οι μικροί μαθητές να πηγαίνουν στο σχολείο. Έτσι και η μόδα δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί βρίσκοντας φέτος πηγή έμπνευσης τις σχολικές σάκες  ή για να είμαι πιο συγκεκριμένη τις παλιές σχολικές τσάντες !!!
Satchel όπως ονομάζονται, είναι οι τσάντες με το μακρύ χερούλι και το ορθογώνιο σχήμα που θυμίζουν ολίγον τι  ένα χαρτοφύλακα. Μπορεί όλη αυτή η περιγραφή να σας θυμίζει κάτι παλιομοδίτικο αλλά είναι πλέον in fashion έχοντας έρθει στα μέτρα της επoχής μας και σαφώς αρκετά βολικές αφού έχουν άνεση χώρου για τα πράγματά σας.






the classic: ο οίκος Dolce & Gabbana  προτίμησε την κλασσική εκδοχή της τσάντας σ ένα dirty -used χρώμα.





ενώ οι οίκοι Mulberry και Proenza διάλεξαν το καφέ χρώμα. Επενδύστε και εσείς σε μια satchel brown bag και θα δείτε ότι ταιριάζει με το καθημερινό σας ντύσιμο.












 the modern : ο Marc Jacobs  θέλοντας να κάνει μια αλλαγή σε αυτή την work bag την έβαψε στο χρώμα του πάθους και στρογγύλεψε το σχήμα της. Ο οίκος Proenza πέρα από την κλασσική εκδοχή της τσάντας αποφάσισε να της δώσει και το it color του καλοκαιριού που μας πέρασε, το κίτρινο  φλούο. Διαλέξτε μια τέτοια τσάντα μεσαίου μεγέθους σ ένα έντονο χρώμα και δώστε το κάτι το διαφορετικό στο μουντό ντύσιμο του φθινοπώρου.






the small : στα catwalks των Valentino, Elie Saab και Diane Von Furstenberg είδαμε την βραδινή εκδοχή της satchel bag με αρκετά μικρότερο μέγεθος και σε κλασικούς χρωματισμούς.



Η απόφαση  τι στυλ και μέγεθος θα διαλέξετε είναι δική σας, αλλά σίγουρα η επιλογή θα σας κάνει να γυρίσετε πάλι στα θρανία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου