Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Smoking glance !!!


Υπάρχει τρόπος να κάνουμε το βλέμμα μας ακαταμάχητο, αισθησιακό μ ένα ίχνος μυστηρίου; 
Μα φυσικά με ένα έντονο σκούρο μακιγιάζ ματιών το οποίο θα τονίσει το χρώμα των eyes μας και θα μας κάνει πραγματικά smoking hot !!! 

Aς δούμε πως μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα...







on catwalk : σίγουρα  έχετε δει φωτογραφίες στα παρασκήνια με την προετοιμασία των models και το μακιγιάζ τους. Όταν ειδικά το θέμα αφορά το smokey τότε γίνεται έντονο,τολμηρό σχεδόν υπερβολικό . Δεν είναι το καλύτερο για τις off stage εμφανίσεις εκτός και αν το κρατήσετε σε πιο ήρεμους τόνους και σίγουρα με ένα nude υπόλοιπο πρόσωπο.

















the copy cat : γιατί όλες μας έχουμε αντιγράψει έστω μια φορά...
και για ένα τέτοιο eye make-up  σίγουρα χρειάζεται ένα copy paste από famous examples...
όπως τη διαφήμιση της Kate Moss για σειρά ρούχων ή το dramatic look της Olivia Wilde ή το black with brown μακιγιάζ των Kim Kardashian και Mila Kunis. Ψάξε βρες αυτό που σου αρέσει και προσπάθησε να το υιοθετήσεις !!!
















the styles : τα σχέδια αυτού του μακιγιάζ ποικίλουν όπως και τα χρώματα.Από τελείως   μαύρο-goth και ανθρακί  μέχρι με έντονη cat eye γωνία .Προσωπικά προτιμώ το smokey look που τελειώνει στο τόξο  με καφέ σκιά. Try them all !!!








































the application : ειδικά ένα τέτοιο  έντονο eye make-up πρέπει να  έχει τα μυστικά του όπλα  ώστε να μένει αναλλοίωτο για ώρες!!! 



-the base ή αλλιώς eye primer: γιατί η περιοχή των βλεφάρων όπως και το υπόλοιπο πρόσωπο μπορεί να είναι λιπαρή.Για εσάς που δεν διαθέτετε primer μπορείτε να βάλετε consealer στο βλέφαρο και από πάνω πούδρα για να γίνει ματ η περιοχή.
-the shadows: διαλέχτε σκιές σε παλέτα ώστε να μπορείτε να συνδυάζετε τις πιο ανοιχτές με τις πιο σκούρες αποχρώσεις για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
-the brushes : επενδύστε σε καλά πινέλα για το μακιγιάζ  ματιών για να πετύχετε σωστο blend
-the pencil : να είναι kohl (μαλακό δηλαδή) για να τονίσετε και την εσωτερική γραμμή των ματιών δίνοντας  μεγαλύτερη ένταση.
-the blush and the lips  : πρέπει να είναι παλ  απόχρωση για να μην αποσπούν την προσοχή από το eye make-up .
Προσοχή ! το κραγιόν να μην είναι το τελείως nude-white γιατί  θα μοιάζετε σαν είσαστε ο casper το φαντασματάκι.






Πειραματιστείτε και πετύχετε το βλέμμα που θα κάνει τους άλλους να βγάζουν καπνούς από τη ζήλια τους!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου