Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

MTV Video Music Awards 2012

Την προηγούμενη εβδομάδα 6 του μήνα έγιναν στο Λος Άντζελες τα βραβεία του ΜΤV για τα καλύτερα video music του 2012.Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός-κωμικός Kevin Hart που υποδέχτηκε πολλούς τραγουδιστές,ηθοποιούς με τον δικό του εύθυμο τρόπο. Βέβαια πέρα από τους υποψηφίους και την αγωνία τους εάν θα κερδίσουν τον πολυπόθητο αστροναύτη,το άγχος όλων ήταν  στο εάν οι στυλιστικές τους επιλογές θα κερδίσουν μία θέση στις καλύτερες της φετινής βράβευσης.
Ας δούμε λοιπόν ποιοι βγήκαν νικητές και ποιοι μας έκαναν να παραδεχτούμε ότι τελικά δεν υπάρχουν όρια στην κακογουστιά...


the winners : 


 Rihanna : η κυρία  where have you been και we found love πέρα από το να είναι η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς με το video clip της χρονιάς κέρδισε και τις εντυπώσεις με το λευκό εξώπλατο φόρεμά της, όπως και με το γεγονός ότι τόλμησε πάλι αλλαγή στα μαλλιά της επιλέγοντας μια κοντή boyish κουπ . Κατά τη διάρκεια του performance της διάλεξε μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα και μαντήλι στα μαλλιά δίνοντας  μια gipsy πινελιά στο στυλ της.



Taylor Swift : η Taylor μεγάλωσε και θέλει να μας το δείξει ισιώνοντας τις innocent μπούκλες της και φορώντας ένα λευκό κουστούμι που έβγαλε την femme fatale από μέσα της!!! Βέβαια όταν τραγούδησε on stage προτιμήσε ένα 50's look με πιο girly διάθεση.













Katy Perry : η αγαπημένη Katy ευτυχώς ήρθε στα συγκαλά της και ξαναέβαψε τα μαλλιά της σ΄ένα φυσικό, καθημερινό χρώμα όπως το μαύρο, έκανε ρετρό μπούκλες, φόρεσε και μία Εlie Saab τουαλέτα και κατέπληξε τα πλήθη με το σεξαπίλ και την τσαχπινιά της.











Kat Graham : η vampire diaries lady έχει μπει μέσα στο πετσί της σειράς που συμμετέχει υιοθετώντας ένα vamp look συνδυάζοντας το σακάκι  της με ασορτί κραγιόν. Αν και έντονο το ντυσιμό της το υποστηρίζει άψογα !!!





Chris Brown : αν και τον μισούμε και θέλουμε να του κάνουμε την  μούρη κρέας πέρα από το γεγονός ότι ψηφίστηκε ως το καλύτερο video clip για   άντρα καλλιτέχνη, πρέπει να παραδεχτούμε ότι ντύθηκε πολύ κομψά για τα βραβεία μ ένα ανθρακί κουστούμι. Το μόνο αρνητικό ήταν το μαλλί που από  το πολύ  οξυζενέ θα του μείνει στο χέρι και τα γυαλιά ηλίου λες και το Staples Center είναι σαν να  πήγε σε πάρκο το μεσημέρι.






the losers :


Demi Lovato : αν και συμπαθέστατη  έφυγε και  μ ένα βραβείο, το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει την έδειχνε πιο εύσωμη και σίγουρα θα χρειάστηκαν τα sunglasses του chris για να μην τυφλωθούν από την τόση λάμψη του.












Pink, Rita Ora,Alicia Keys :   αν και οι 3 τους είναι ταλαντούχες στο θέμα styling θέλουν μαθήματα αφού για κάποιο ανεξήγητο λόγο διάλεξαν να ντυθούν κάτι μεταξύ του sanitas-sanitas και του Ε.Τ της Katy Perry !!!!





Nicki Minaj : αν και με το βραβείο του καλύτερου video γυναίκας καλλιτέχνη, η Nicki  έχει  την ικανότητα να σε κάνει να αναρωτιέσαι μα πως πιστεύει  ότι όλα αυτά που φοράει ταιριάζουν μεταξύ τους ;;;; Κι όμως για να μας το αποδείξει αποφάσισε να γίνει ξανθιά -λεμονιά να βάλει μια δαντελένια ολόσωμη φόρμα και ένα καπέλο αστυνομικού. Το καρναβάλι είναι εδώ ενωμένο δυνατό!!!





Εmma Watson : αν και γενικά έχει πολύ ωραίο  γούστο αυτή τη φορά θέλησε να μας μπερδέψει μ ένα φόρεμα που δεν ξέρουμε αν πρέπει να πιάσουμε την τριγωνομετρία ή το πλέξιμο.







Μiley Cyrus, Jessica Szohr :  μια τραγουδίστρια και μία ηθοποιός που μ έκαναν και τρόμαξα! Η μικρή Μiley με το κατάξανθο -σαν κόκορας ξεπουπουλιασμένος -μαλλί της και  η Jessica με το μαύρο σκισμένο φόρεμα και το  λεοπάρ μαντήλι στο κεφάλι της -λέγε με και  Rambo !!!! 




















Green Day : για το τέλος άφησα το συγκρότημα των Green Day  και ειδικά τον τραγουδιστή τους Βillie Jo Armstrong  που αποφάσισε να λεοπαρδαλιστεί και να αφήσει το μαλλί ανέμελο όπως  όταν έχει  7 μποφόρ στο κάβο ντόρο. Μπορεί να μην  θες να είσαι Αmerican idiot αλλά σίγουρα χρειάζεσαι έναν Αmerican stylist.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου