Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

fashion fails

Μετά από μια έντονη συζήτηση με μια πολύ καλή μου φίλη σκέφτηκα  πόσα στυλιστικά λάθη βλέπουμε κάθε μέρα ειδικά στις βραδυνές εξόδους έτσι σ' αυτό το κείμενο ας δούμε μερικά από αυτά : 

Όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά : κλασικό πλέον ατόπημα στα μπουζούκια- κλαμπάκια το κοντό φόρεμα.Ένα φόρεμα που αφήνει λίγα πράγματα στην φαντασία των αντρών και για το κερασάκι στην τούρτα οι εν λόγω κυρίες πέρα από τα πόδια τους αποφασίζουν να αφήσουν σε κοινή θέα και το στήθος τους . Παράδειγμα προς αποφυγήν : Η Mariah Carey.
Λύση : πάντα διαλέγουμε ένα "προσόν " μας να αποκαλύψουμε , εάν φορέσουμε ένα κοντό φόρεμα επιλέγουμε το πάνω μέρος να είναι καλυμμένο.




Απόψε φορά τα εσώρουχά σου : δυστυχως πολλές φορές το σέξυ μεταφράζεται με την παρουσίαση όλο και περισσοτέρων προσωπικών στοιχείων στην κοινή θέα.Έτσι βλέπουμε  εσώρουχα να φοριούνται ως εξώρουχα!!! Παράδειγμα προς αποφυγήν : Rihanna.
Λύση : φοράμε τα εσωρουχά μας μέσα από τα ρούχα μας.


Prints prints prints : γενικά τα αποφεύγω γιατί τις περισσότερες φορές βλέπω σχέδια τα οποία είναι τόσο έντονα και περίπλοκα που αντί για θαυμασμό προκαλούν πονοκέφαλο.
Παράδειγμα προς αποφυγήν : Avril Lavigne.
Λύση : μονόχρωμα μονόχρωμα μονόχρωμα !!!






So tight : Kι όμως πολλές κυριές αγαπούν τόσο  πολύ τα στενά φορέματα που φορούν και ένα νούμερο μικρότερο για να το γιορτάσουν!
Παράδειγμα προ αποφυγήν : Christina Aguilera
Λύση : φοράμε ρούχα τα οποία εφαρμόζουν στο σώμα μας αλλά δεν ασφυκτιούν.










ουράνιο τόξο : ο συνδυασμός πολλών χρωμάτων και σχεδιών σ ένα ντύσιμο που αντί για fashion icon μοιάζεις σε fashion hobo.
Παράδειγμα προς αποφυγήν : Drew Barrymore και η Jessica Szohr.
Λύση : δεν φοράμε πάνω από δύο χρώματα σ ένα outfit

Uggαθηκα : αγαπημένο υπόδημα πολλών γυναικών το οποίο θυμίζει κάτι από γέτι και αρκούδα που ως homo erectus πέρασα στα πόδια μου.
p.s: μετά από συζήτηση με δείγμα του αντρικού πληθυσμού δεν αρέσει σε κανέναν!!!
Παράδειγμα προς αποφυγήν :Kate Hudson.
Λύση : εκτός αν έχετε να πάτε στα χιόνια ,δεν τις φοράτε
.

Kολα(ν)ζ : Και για το τέλος άφησα το καλύτερο fashion fail που βλέπουν τα ματάκια μου και ακόμα απορώ που δεν έχω τραβήξει καμία κυρία από την μπούκλα,το κολάν.
Το κολάν ως ρούχο ξεκίνησε ως ένα άνετο παντελόνι για το Pilates aerobic κτλ.Πλέον όμως το φοράνε και για τις καθημερινές εξόδους τους αφήνοντας  ακάλυπτα σημεία του κάτω μέρους του σώματός τους.
Παράδειγμα προς αποφυγήν : Tyra Banks.
Λύση : φοράμε κολάν αλλά με μία μακρυά άνετη μπλούζα ή πουκαμίσα για ένα πιο rock style.










 P.s : Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική . :)

3 σχόλια:

  1. πολύ χρήσιμες συμβουλές! Σημασία έχει να μας προσέχουν για την άνεσή μας όχι για την ασφυξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή