Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Το be or not to be blonde?

Όταν εμείς έχουμε δοκιμάσει τόσα χρώματα στην κεφαλήν μας δεν γινόταν οι διάσημες να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.Σχεδόν όλες έχουν τολμήσει το ξανθό, σε ποιες όμως έκατσε και σε ποιες δεν πέτυχε το πείραμα;




1.H sex-bomb Αmber Heard πρόσφατα απαρνήθηκε το ξανθό και το ρίξε σε πιο σκοτεινούς τόνους και μαζί έριξε και τον αντρικό πληθυσμό!
Εμείς σε θέλουμε όπως στο rum diary,
ξανθιά και φλογερή!To  be!














2.Για να κερδίσει την καρδιά του πιο διάσημου τοξότη(δες σειρά Arrow) η Katie Cassidy αναγκάστηκε να τα βάψει σκούρα.Αν και της πάει και το ξανθό την προτιμούμε με σκούρο γιατί πρώτον  τονίζει περισσότερο το χρώμα των ματιών της και δεύτερον της προσδίδει περισσότερη εξυπνάδα.Οοοps i did it again!Not to be!






3.Ξανθιά από κουνιά η Hilary Duff όταν κυκλοφόρησε το cd Dignity σαν σταρ που σέβεται τον εαυτό της άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της.Σίγουρα την επηρέασε και το τότε boyfriend Joel Madden των Good Charlotte.Με το σκούρο έδειχνε πιο femme fatale,πιο dangerous σε αντίθεση με το ξανθό που την κάνει πιο αγγελάκι!



 

 
Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στις ξανθές της ρίζες! Go Lizzie McGuire!!






4.Jessica Alba : Όταν χρειάστηκε να υποδυθεί την αόρατη γυναίκα ή αλλιώς Sue Storm στους Fantastic Four έπεσε τρελή προπόνηση και τρελό ντεκαπάζ!!!Ο πάλαι πότε Dark Angel έγινε blond και κατέκτησε την καρδιά του λαστιχένιου Μr.Fantastic!








Εκτότε τα χει ξαναβάψει μαύρα για να διαφημίσει και ως σέξυ θηλυκό το Campari (red passion),τα γλύκανε με ανταύγιες,τα ξανασκούρυνε.Γενικά σε δουλειά να βρίσκεται ο κομμωτης της!!
Both!





 
5.Jennifer Lopez :  Σαν γνήσια Λατίνα τίναζε τα κατάμαυρα μαλλιά της όταν την κυνηγούσε ο αναθεματισμένος όφις(πες με ανακόντα). Aλλά μόλις αποφάσισε να το γυρίσει στο τραγούδι έκανε ''ριζική'' μεταμόρφωση. To if you had my love παιζόταν με μανία και η jen (ακόμη δεν ήταν superstar JLO) έγινε η νέα αντρική φαντασίωση.


Εκτότε με εξαίρεση μία-δύο φορές τα διατηρεί σε ανοιχτούς τόνους και καλά κάνει!Το be!


6.Rihanna: Aν θυμάστε σε προηγούμενο αφιέρωμα
(http://thefashioholicss.blogspot.gr/2012/04/rihanna.html ) είχαμε απαριθμήσει πόσα μαλλιά έχει αλλάξει κατά καιρούς.Νέο cd,νέο hair-cut,νέα χρωματοβαφή!Όταν τόλμησε το ξανθό βούηξε το star-system και έτρεξε να την απαθανατίσει!




                                                        
 Τους τελευταίους μήνες επέστρεψε στο μαύρο μαλλί που άλλοτε το έχει κοντό αγορίστικο άλλοτε μακρύ με ξυρισμένη την μία πλευρά.Both ασυζητητί!





                                             





 

7.Jennifer Morrison: η πρωταγωνίστρια του Once upon a time μας ''μαγεύει'' με την ερμηνεία και την ομορφιά της κάθε εβδομάδα ώστε να μην χάνουμε επεισόδιο για επεισόδιο.Ίσως κάποιο ρόλο παίζει και το κατάξανθο μακρύ μαλλί της που είναι αξιοζήλευτο.Ποιος ξέρει?!Δαγκωτό ξανθό!



                                                                         






Για το τέλος άφησα μία απλή κοινή θνητή,moi, με το πριν και το μετά.Απεταξάμην το σκούρο,απεταξάμην!Και ένα είναι το κρατούμενο αν τα ξανασκουρύνω θα μου κόψουν την καλημέρα πολλοί !!Το be κι ας γκρεμιστεί το σύμπαν....









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου