Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Κάτσε και μέτρα πόσα μαλλιά έχει αλλάξει η Rihanna..

Good girl gone..black: η RiRi ξαναγύρισε στο μαύρο χρώμα ύστερα από αρκετά χρόνια πειραματισμών σε ότι άλλο χρώμα κυκλοφορεί.Αλλά πάλι του έδωσε ξεχωριστό στυλ ξυρίζοντας την αριστερή πλευρά..Σαν χαμαιλέων έχει δοκιμάσει τα πάντα στην κεφαλήν της και πως τα καταφέρνει(!!) και υποστηρίζει κάθε αλλαγή!!Πάμε να κάνουμε μία quicky αναδρομή..









1.To κοριτσάκι από τα Barbados μας συστήθηκε με το Pon de Replay(2005) με μακρύ καστανό μαλλάκι με ανταύγειες με χαμηλoκάβαλο buggy jean που αφήνει έξω τη μισή νεφραμιά.Μην την κράξετε και εμείς τότε αυτά φορούσαμε και το παίζαμε γκόμενες..





2.Την επόμενη χρονιά πετάει τα sneakers & αρχίζει να ισορροπεί πάνω στα 12πόντα υιοθετώντας ένα πιο feminine style με ίσιο μαλλί-καστανό αλλά πιο γλυκό-με μεγάλες αφέλειες που τονίζουν τα καταπράσινα μάτια της.. 
S.O.S καλούμε!!

3.To μεγάλο μπαμ έγινε με την κυκλοφορία του super-hit single Umbrella..e..e.e!!
Έκρηξη μεγατονών προκλήθηκε με την κοντή κουπ που λάνσαρε που μάκραινε σταδιακά μπροστά..ΌΛΟΙ μείναμε άφωνοι με το πόσο τέλειο πρόσωπο έχει γιατί κακά τα ψέματα σε ελάχιστες γυναίκες πάει το κοντό και στην Rihanna της παραπάει!!!


4.Rated R(2009)!!Νέο album συνεπάγεται νέο hairstyle!!!Ώρα για μελί μαλλιά κοντά,αλλού ξυρισμένα,αλλού φουντωμένα,που και που να πετάνε σκούρες τούφες.Δεν ήταν ιδιαίτερα πετυχημένο..



















5.Loud & Red!!Κανείς δεν φανταζόταν ότι θα της πάει το κόκκινο αλλά έλα που η RiRi ήταν το only girl in the world που το πίστευε και καλά έκανε!!




















 6.Φέτος τα είχε ένα φεγγάρι φυσικά αφρό, ένα άλλο φεγγάρι πιο ισιωμένα αλλά σάλο προκάλεσε με την πλατίνα!!!Ειδικά στα Grammy Αwards  που τα είχε σγουρά με κατάμαυρη ρίζα τράβηξε τις εντυπώσεις!!!


















Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και οι φωτογραφίες της από το περιοδικό ELLE που κάθε τι άλλο από αδιάφορες είναι....


 Αλλά εκεί που πήγαμε να την συνηθίσουμε  μας την έφερε πάλι και πήγε back to black!!!Ευελπιστώ τώρα που κάνω δημοσίευση το κείμενο να μην τα έχει ξαναλλάξει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου