Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Blue da ba dee

Μπλε! το χρώμα της θάλασσας, το χρώμα του ουρανού, το χρώμα των ματιών του και πριν γίνω περισσότερο ρομαντική το χρώμα που πολλοί σχεδιαστές προτίμησαν για την φετινή ανοιξιάτικη κολεξιόν τους. Ένα ψυχρό χρώμα που συνδέεται με την νοημοσύνη και την ηρεμία ,ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τα μαλλιά  ή την επιδερμίδα της και  προσωπικά το  δικό μου αγαπημένο !!!

The dress :

on catwalk: η Vera Wang και ο Christian Dior  παρουσίασαν αέρινα φορέματα σε τόνους της βαθιάς μπλε θάλασσας προσδίδοντας άνεση και chic διάθεση.


off catwalk : η Dita Von Teese και η Rachel Weisz επέλεξαν φορέματα  σ αυτή την απόχρωση που τόνιζαν το ντεκολτέ δίνοντας μια σέξυ πινελιά.


The skirt :

  on catwalk : ο οίκος Burberry  προτίμησε ψηλόμεσες φούστες με blue-black απόχρωση  σε pensil γραμμή για ένα day & night look.











off catwalk : η Rachel Bilson όπως και η Laurent Conrad φόρεσαν  τις blue skirts τους αφήνοντας στο παρασκήνιο με  λευκό-μαύρο χρώμα  τα υπόλοιπα ενδύματά τους  .











The trouser : 
on catwalk : o Yves Saint Laurent  έντυσε τα μοντέλα του με το classic men trouser αλλά τα χρώματα ζωντανεύουν με τολμηρούς συνδυασμόυς όπως μπλε παντελόνι και μωβ τοπ.












off catwalk : η gossip girl - Blake Lively  δείχνει glamourous βάζοντας με το pants της ένα μεταλλιζέ σακάκι σε τόνους της άμμου.


The top :

on catwalk : o οίκος Chanel έχοντας ρομαντική διάθεση προτείνει top σε αποχρώσεις του γαλάζιου ενώ η Diesel πιο bold μεταλλιζέ -μπλε για λαμπερές βραδινές εμφανίσεις.

off catwalk : η Kim Kardashian μένει στην σίγουρη λύση του μπλε top με μαύρη φούστα σε αντίθεση με την fashionista Sienna Miller που ακολουθεί το παράδειγμα της Diesel.
















The bag :

on catwalk : στη διαφημιστική καμπάνια του οίκου Prada αλλα και στη Louis Vuitton οι τσάντες αποκτούν τα χρώματα του ουρανού  αντί του κλασικού πλεόν στην ντουλάπα μας λευκού.
















off catwalk : η Jessica Alba διαλέγει μια dark blue bag για τις πρωινές εξορμήσεις της.


ΠΡΟΣΟΧΗ! όσο και να μας αρέσει ένα χρώμα πάντα πρέπει να μην κάνουμε υπερβολές στην χρήση του αλλιώς μπορεί να καταλήξουμε σαν την Katy Perry.










ή ακόμα χειρότερα... ΤΑ  ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου